FORSIDEN ANTREKK LIVSSTIL MAT MOTE FØLG SHOP

Mote

Ny Norsk Nettbutikk - Christina PellNå er nettbutikken åpen og du kan sjekke den ut på www.christinapell.com.

Etter et år med mye arbeid er klesbutikken åpen. Jeg har jobbet med alt fra klesinnkjøp til koding, fotografering, tegning av logo og sosiale medier. Jeg håper dere liker resultatet og får lyst til å handle noe. 

Det er fremdeles mye å gjøre hver dag og som nyoppstartet bedrift er jeg takknemlig for all hjelp jeg kan få, følg derfor gjerne klesbutikken på facebook og instagram. Del med venner og spre nyheten!

Du kan også sjekke ut denne videoen fra begynnelsen av min nettbutikk. Turen begynte i Norge med innkjøp, planlegging og utvikling av nettsiden. I tillegg gikk turen innom København og moteuka der. Ta gjerne turen innom butikken min og se resultatet av denne lille reisen: www.christinapell.com 

Her kan du se et lite utvalg av klær og tilbehør som er tilgjengelig i butikken:Ha en fortsatt fin dag!

FestivalantrekkSommerferien nærmer seg med stormskritt og mange skal på festival. De klassiske festivalantrekkene er gjerne litt rocka, bohemske og cowboy-inspirerte. Antrekket skal være avslappet, men selvfølgelig fint og feminint. Her kommer litt inspirasjon til antrekk du kan bruke på sommerens musikkfestivaler. 

Noen nøkkelplagg kan også være greit å pakke med seg. La oss ta en titt!

 
Hatt. Den perfekte redningen for en dårlig hårdag, samtidig som den beskytter mot solen.


Støvler og boots. De ultimate festivalskoene som passer like bra til blondekjolen som til shortsen. Det er vel ikke noe nytt at det ofte blir vått og grisete på fastivaler, støvler er redningen!

Solbriller. Disse kan komme godt med hele dagen og for å gjemme trøtte morgenøyner...Skal du på festival i nærheten av vannet er det greit å huske badetøyet også. 

Hvis det er noe som går igjen når det kommer til festivalantrekk så er det hvite plagg med blonder. Kjoler eller jumpsuits som på bildet over.

Olashortsen er alltid kjekk å ha på varme sommerdager, kombiner den gjerne med en av de moderne og populære crop toppene som på bildet.

Skal du på festival i år?

3 antrekk fra 3 stilikoner

Olivia Palermo, Gigi Hadid og Kendall Jenner anses som noen av dagens største stilikon og er moteforbilder for mange jenter. De er stilsikre damer som kan kunsten å kle seg for enhver anleding. Dagens inspirasjon får du nettopp derfor fra disse tre moteikonene. 

Olivia Palermo ser ut til å få det meste til å matche enten det kommer til miksing av mønstre, farger eller tekstiler. Hun får antrekkene sine til å se komfertable og avslappet ut, men samtidig alltid feminine og elegante.

Gigi Hadid har en ungdommelig og kul stil og finner alltid antrekk som får hun til å se selvsikker og moderne ut.Kendall Jenner har en avslappet og klassisk stil, ofte går det i sort eller hvitt. Over ser dere noen elegnte antrekk med hvitt, rosa og beige. Her er Kendall flink til å bryte opp antrekkene med enten en veske i sprek farge eller behagelige joggesko til en feminin bukse.

17. mai Frisyrer

Nasjonaldagen nærmer seg med stormskritt og en dag med fest og feiring krever en velstelt manke. I dag kommer litt inspirasjon til frisyrer som passer fint for alle som skal ha på seg bunad og for de som ikke skal. 

Selv gikk jeg for denne frisyren (bildet under) i fjor. Krøller som jeg festet med hårnåler. Inspirasjon fikk jeg fra 20- og 30-tallets mange elegante oppsatser. 

En annen elegant og klassisk frisyre er de store hollywood-bølgene på bildet under.

Eller gjør som jeg har gjort på bildet under og bruk en stor krølltang til å lage myke bølger.Ellers passer jo en flettekrans perfekt til bunaden...

En annen elegant oppsats...Og til slutt en rask og lettvint oppsats med en tilhørende oppskrift på hvordan du kan få den til:

Hvilken frisyre går du for i år?

Maritime Måneder

Nå som den varme sommeren nærmer seg og solen titter frem er det på tide å finne frem alt som er av maritime plagg i garderoben. Da passer det fint med litt inspirasjon til hvordan man kan bruke de enkle, men smarte nøkkelplaggene. Den maritime stilen er avslappet og passer perfekt til lange sommerdager. De blå nyensene kler de fleste og det passer straks med en båttur når man får på seg noen striper. 

Enkle blazere og jakker i marineblått er fine sommerjakker som passer godt i kjølig vind.

Den klassiske t-skjorten med striper er perfekt å slenge over jeansen eller shorts på hverdager slik som Miranda Kerr har gjort på bildet over.

Her er Kate Upton i stilig positur med et klassisk dressantrekk med stripete blazer.

Lette og flagrende plagg som dette kule settet over er fint til varme vårdager. Når sommerdagene kommer kan buksen og genseren skiftes ut med en lang kjole.

Til slutt den praktiske genseren med striper, her fra Michael Kors. Nok et supert plagg til jeans og shorts. 

Flere som er klare for maritime måneder?

#mote #trend #stil #2015 

3 Enkle Antrekk Med Jeans

Jeans er et nøkkelplagg mange sverger til i hverdagen. Defor har jeg funnet 3 enkle og fine måter å style alles blå favoritt på. Disse antrekkene passer perfekt til en dag på jobben, i byen eller på skolen. Kombiner antrekkene med en enkel hårsveis og du er klar!

Første antrekk består av et par slitte jeans og en enkel, hvit bluse. Her kan du sprite opp med dine favoritt loafers/ballerinaer og en praktisk veske til å frakte alle nødvendigheter i. Sett opp håret i en stor topp og ta på deg morgenbrillene. 

Antrekk nummer to med en klassisk trenchcoat. Finn frem en skjorte med en sprek farge og en enkel genser. Dra på deg en trang jeans og hopp i dine mest komfortable ballerinaer. Kaffen kan du også plukke opp på veien, om det skulle friste. 

Siste antrekk ut! En romantisk frisyre og et helt enkelt antrekk. Kombiner jeansen med en sort bluse, den klassiske dressjakken og dine favoritthæler. Finn frem en sort veske og sett opp håret i en litt tilfeldig, rotete flettekrans. 

Det var dagens inspirasjon, ha en fortsatt fin kveld!

#mote #antrekk #trend #stil #vår #jeans #streetstyle

Fine Flate Sko

Her kommer litt sko-inspirasjon fra vår/sommer kolleksjonene til Chanel, Balenciaga og Carven. I år er det så mange morsomme og elegante ballerinasko i motebildet!

Først ut er disse søte, marineblå skoene med sløyfe på fra Chanel. Ankelstroppen er veldig populær blandt vårens sko og Chanel viste flere elegante modeller av sko med den. Ankel-stroppen gir de herreinspirerte skoene et feminit og moderne uttrykk.

Nummer to ut er Carvens flate sko. Her ser vi også slangepring/dyreprint som er veldig inn i motebildet på skofronten. Stropper og spenner er veldig populært i år. 

Carven viste frem noen sukkersøte, blanke rosa ballerinaer med en morsom såle.

Under har vi en annen variant av Chanel sine sko med ankelstropp. Her med klassiske sorte og hvite linjer. 

Og til slutt Chanel sine herreinspirerte gullsko med den trendy, firkantede blokk-hælen.#mote #sko #vår #sommer #2015 

Sminkevideoer til alle anledninger

På YouTube kan man finne sminkevideoer for enhver anledning. Det er bra dersom man trenger litt inspirasjon eller hjelp med å skape den perfekte masken. Her er noen fine videoer til mange ulike anledninger, fra hverdagsminke til festivalsminke. 

Natulig sminke, til hverdagen:

 Til kvelden:

Når du skal på fest:

 

Festivalsminke:

#sminke #skjønnhet #mote #trend #festival #festivalsminke #2015 

Solbriller Vår 2015

De skal være store. Det florerer av overdimensjonerte solbriller blant vårens nykommere. De kommer i mange former og farger, men de har en ting til felles -De er stooore. Her snakker vi 70-tallsinspirerte, cat-eye, store kule-runde, ovale eller firkantende. Innfatningene er gjerne i sterke farger som oransje eller blå. Det er også et stort utvalg i fargesprakende innfatninger. Solbrillene kommer også i disco-inspirerte varianter med glitter og bling på. Glassene er stort sett de vanlige mørkebrune eller grå med en speil-effekt, men det er også en del med gule eller blå glass. Pilotbrillene er med i år også, gjerne med speilblanke glass. I år er det den høye, stålfargede buen øverst som gjelder. En annen trend er solbriller med hvit innfatning, de vil passe perfekt til sommerens hel-hvite antrekk! Hvite sobriller med en cat-eye form gir også en lukseriøs og klassisk følelse. På bildene under kan du ta en titt på noen av årets solbriller.Tipp Topp Hvitt

Det er stilrent, enkelt og elegant. Hvitt fra topp til tå er en fast sommertrend vi ser år etter år. I år var det mye hvitt i form av lag på lag på catwalken. Hvitt er sommerens sort og er like tidløst til hverdags som til fest. Designere som Victoria Beckham og Michael Kors sendte ut flere modeller kledd i hvitt under visningen av sin vår/sommer kolleksjon 2015. Under kan du se noen stilige antrekk fra J Brand.#mote #trend #vår #2015 #hvitt #antrekk #foto 

Soft Pastel

En vårtrend som dukker opp år etter år er de myke og duse pastellfargene i rosa, blå, gult og grønt. Pastellfargene ser vi på alt fra klær til sminke og interiør. I dag har jeg funnet litt pastellinspirasjon til dere. Ettersom fargene er veldig søte passer det perfekt med pastellfargede dresser og plagg med rette, stramme linjer som vil bryte litt opp i det sukkersøte. Ellers er det bare å drømme seg bort i dagens sukkersjokk...#mote #trend #vår #2015 #fotoshoot #foto #pastel #campaign #spring

Kort eller langt hår til sommeren?

Sommeren nærmer seg med stormskritt og solen gir allerede varme sommervibber. Hvert år stiller mange jenter seg det samme spørsmålet, kort eller langt hår? Har du langt hår er du kanskje skeptisk til å klippe deg dersom du ikke skulle bli fornøyd og "livsverket" vil bruke et liv på å vokse ut igjen. Har du kort er det lett å spare lengre enn tuppene liker. Så hva blir det? En frisk sommerklipp som håret blir veldig fornøyd med eller lange lugger med saltvannsbølger. Her kommer litt fordeler og ulemper med frisyrene.

Skal du gjøre som Keira og Karlie på bildene over er det ingen tvil om at det er noe de slitte hårtuppene vil bli fornøyd med. Den halvlange frisyren blir stadig mer populær. Det er lett å style og gir litt mer valgmuligheter enn en helt kort sveis. Samtidig krever kort hår ofte mer arbeid enn langt når det kommer til utseende. Det korte håret vil lettere se ustelt ut dersom du ikke liker å vie 10 minutter av morgenen din til håret. En fordel er at det vil bli svært behaglig å kunne kjenne litt vind i nakken på en varm sommerdag. Kort hår gir mer preg av at man faktisk har en frisyre og er veldig elegant og klassisk.Det lange håret er vel manges sommerfavoritt. Det kan styles på utallige måter og det er enkelt å sette opp eller lage en lang flette. Det er også det perfekte håret til sommerens saltvannshår. En av ulempene med det lange håret er varmen, det kan bli ubehagelig med tykk pels om sommeren. Det lange håret er lettstelt og kan brukes rett bølget eller helt naturlig. Det vil stort sett lettere legge seg pent enn kort hår. Det er derfor en avslappet frisyre som kan pyntes mye på dersom det er ønskelig. Altså et veldig fleksibelt valg. 

Hva går du for?

#hairtalk #summer #2015 #mote

Trend - Suede


Er det noe det er mye av i butikkene om dagen så er det semsket skinn. Du finner det i alt fra jakker til vesker og sko denne våren. Trenden har blitt superpopulær og er en del av vårens 70-tallstrend. For eksempel har mange falt for det korte, 70-tallsinspirerte skjørtet med knapper foran som man kan finne i mange butikker om dagen. Andre populære plagg innen trenden er korte skinnjakker, lange kåper og lange skjørt som du kan se Olivia Palermo har på seg på bildet over. Skal du investere i noe semsket denne våren kan det lønne seg å gå for en av de klassiske jakkene som har stor sannsynlighet for å bli lenge i motebildet eller hvertfall komme tilbake. De brune plaggene kan kombineres med det meste da det er en fin nøytral farge. Det passer utrolig godt sammen med denim og hvitt, men også med sterke farger.

Hva synes du om trenden?

Trend: Neglelakk Vår 2015

Neglelakk finnes i utallige farger og kan dermed matche ethvert antrekk. Det kommer nye trender og farger hvert år. Noen av fargene er alltid populære, mens andre er et friskt pust til sesongens trender. Det er gjerne de klassiske fargene rød, beige og sort som dukker opp hvert år. I dag har jeg funnet mine favorittfarger for våren 2015. Det kommer jo også mange morsomme måter å lakke neglene på, som for eksempel omvendt fransk manikyr, stripete eller prikkete negler. I dag har jeg tatt for meg noen av de fineste fargene som jeg tror vil passe bra til mange antrekk denne våren.

Første farge ut er bronse! Personlig elsker jeg denne trenden og jeg tror den vil passe perfekt utover sommeren også. Neglelakken er også veldig fin i en matt versjon uten glitter. Denne blir jo rålekker til hvite kjoler og sommerbrun hud.Farge nummer to er koboltblå. Denne blåfargen kan man se på både klær og negler om dagen. Det er en klar og intens farge som blant annet passer veldig godt sammen med andre nyanser av blått, gull og oransje. Den ser også fantastisk ut kombinert med rødt og smykker i gull.Neste ut er den fantastiske og klassiske fargen rød. Denne er alltid med i bildet og vil trolig aldri gå av moten. Den dype rødfargen kan kombineres med så å si alt og gir et hvert antrekk et hint av den klassiske stilen. Det er den perfekte hverdagsfargen og er en favoritt blant mange. Jeg vet hvertfall at stil-ikonet Olivia Palermo er veldig glad i sine røde negler. Rød kommer i utrolig mange nyanser og både de dype burgunder-fargede og de lyse intense røde som nesten går over i oransje er utrolig fine!Klassiske farge nummer to er beige. Dette er også en farge som passer godt utover våren og selvfølgelig passer til alt; det er det som er så fint med de klassiske fargene. Beige gjør seg også veldig godt til hvite antrekk som ofte er populært på våren og sommeren. Ellers er de beige neglene også supre til den trendy koboltblå fargen.

Nest siste farge er oransje. Dette er jo en ganske synlig og intens farge som fint kan kombineres med andre sterke farger for et morsomt inntrykk! Jeg synes selv denne fargen er utrolig fin til beige antrekk eller til hvitt. Derfor passer igjen denne fargen veldig godt nå som våren kommer.Siste farge er sort. Denne fargen er også alltid i motebildet. Den sorte fargen gir selvfølgelig en veldig hard kontrast dersom man har lys hud eller lyse klær og det kan bli en fin effekt for å bryte litt opp i et pent og pyntelig antrekk. Et klassisk eksempel er sorte negler kombinert med en elegant hvit blondekjole. Den sorte lakken er også veldig fin i en matt variant som kan dempe den harde kontrasten og gi en moderne vri på fargen.

Det var noen av mine favorittfarger for våren 2015. Har du en favorittfarge til denne sesongen?

 #trend #mote #vår #neglelakk #sminke #skjønnhet

Hårbånd


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hårbånd dukker stadig vekk opp her og der og det kan jo i grunnen være veldig dekorativt. En fin trend til sommeren kanskje? Det er jo forhåndsvis enkelt å lage selv også, desom man har lyst på en spesiell fasong eller farge man ikke finner i butikk. Hva synes du om hårbånd?

#trend #mote #stil #antrekk #vår 

Påskeinspirasjon

Her kommer noen enkle og elegante DIY-ideer til interiøret denne påsken. Nå skal det pyntes opp med egg, blomster og farger. Ikke minst harer og kyllinger!


#påske #inspirasjon #pastel #elegant #enkel #fargerik #farger #mote #blomster #interiør

Gule Gater


Litt påskegul inspirasjon

Det er kanskje ikke all verden av påskegule plagg i de fleste klesskap, men hvor stilige er ikke disse antrekkene? Gult kan virkelig være klassisk og elegant.

#mote #stil #påske #gult #streetstyle 

Sminketrend 2015 - LeppestiftNår våren kommer følger gjerne fargene med i motebildet. Dette gjelder også når det kommer til sminken og i år var det et stort utvalg i røde og rosa lepper på catwalken. Fargene varierte fra lyse og intense rosa farger til røde, burgunder og fersken-fargede leppestifter. Her kommer litt inspirasjon til sminketrenden...


Her kan du se hvordan du kan få sminke-looken fra Burberry sitt show:
De fineste hårtrendene 2015

Hårfrisyrer 2015

Det dukket opp litt av hvert når det kom til hårfrisyrer for 2015 på catwalken. Med variasjoner fra 70-tallsinspirerte frisyrer til elegante 50-tallsbølger, hårbånd, oppsatser med blomster eller store hårspenner, løse fletter og stramme hestehaler. Over ser du et lite utvalg av de fineste frisyrene. Felles for frisyrene er at de alle er ganske enkle og at man fint kan få de til selv! Et tips dersom du for eksempel skal lage en av flettene er å bruke hårstrikk i samme farge som håret ditt eller en gjennomsiktig strikk. Det vil få frisyren til å se ryddigere ut og man unngår at strikken tar all oppmerksomheten. Hvilken frisyre likte du best?

#frisyrer #hår #trend #2015 #ss15 #mote #skjønnhet #livsstil #fletter #guide 

Gingham

En av vårens store trender er ruter. Det har blitt sett hos de store designerene som Oscar de la Renta, Michael Kors og Diane Von Furstenberg. Mønsteret kan gi assosiasjoner til piknik-tepper, sjakkbrett og gamle forklær, men tar seg også vedig bra ut på alt fra kjoler til jakker, bukser og sko! Rutene er gjerne hvite og kombinert med farger som blå, rosa eller sort. Trender kommer gjerne tilbake og denne har definitivt vært populær tidligere, noe kjente stilikon på 50- og 60-tallet sørget for. Bare for å nevne noen kjente med rutete klær; Judy Garland, Birgitte Bardot og Audrey Hepburn. I dag har rutene i svart og hvitt blitt spesielt populært blant mange. Her kan man gå for rutete bukser med en enkel topp eller rett og slett kjøre på med ruter fra topp til tå. En fin trend nå som våren kommer!

#trend #mote #vår #2015 #gingham #ruter #design #foto

Suit Up

Fra Chanel sine sofistikerte drakter til Misha Collection sine romantiske blonder. Her kommer 7 matchende antrekk.

#chanel #mishacollection #mote #antrekk #valentino #stil #streetstyle 

Smykketrend 2015

En av årets trender er statement smykker. Ralph Lauren gikk for smykker med fargede krystaller, mens andre designere gikk for enkle og rustikke store halskjeder. På visningene var det også mye i stål, perler og blomsterformasjoner. Diamantsmykkene ble sett i store kvanta på Ralph Laurens visning. Stort sett som store statement-smykker eller øredobber. De sparte definitivt ikke på antallet når det kom til krystallene. Trenden kan selvfølgelig brukes med færre krystaller og i litt enklere form. De store smykkene gjør seg allikevel utrolig godt til lange sommerkjoler. Det finnes også mange enkle øredobber i samme stil som kan brukes til så og si alt og gjør et hvert antrekk litt mer eksklusivt. Her kommer litt inspirasjon til hvordan man kan bruke trenden. #tilbehør #trend #2015 #smykker #mote #antrekk #design #kunst #stil

Floraison des Fleurs

En eksplosjon av blomster i alle farger og fasonger, så vakkert!

#blomster #hage #natur #skjønnhet #mote #foto

HEST ER BEST

I det siste har ridetøy sneket seg inn i motebildet. Modeller i fullt antrukket ridetøy spaserer nedover catwalken til og med iført ridehjelm. Skal du teste ut trenden kan du nok med fordel droppe hjelmen, med mindre du faktisk skal på ridetur. Det er ikke noe nytt at ridetøy ofte oser av kvalitet og klasse. Dette har de store motehusene hentet inspirajon fra og dermed gjort ridetøy til en trend! Antrekkene er gjerne inspirert av jaktklær og det går i mørke kamuflasjefarger med innspill av farger som rødt til høsten. Bildene over viser noen litt mer sommerlige variasjoner på rideantrekk. Noen enkle stikkord innen trenden er rutemønster, beige, kamuflasje, uniform og skinn. Sjekk ut Moncler sitt stilige høst/vinter 2015 show i videoen under.


#ridetøy #trend #mote #2015 #livsstil #foto

Ukens Trend - Naturlig sminkeNaturlig sminke har blitt en godt brukt trend. Trenden har blitt sett på blant annet Victorias's Secret-modeller, artister som Taylor Swift og i store motekampanjer. Det er den perfekte sminken for hverdager! Her gjelder det å finne "sparkel" i rett farge og legge på klare farger i form av blush og leppestift eller lipgloss. Det er også veldig viktig å ikke glemme gløden, som du kan få ved hjelp av litt highlighter. Kombiner trenden med naturlig eller lett bølget hår som på bildet. Her er noen fine produkter som kan brukes til å skape den perfekte "no-makeup" looken:

 
#sminke #trend #mote #livsstil

Drømmer om sommer

 Noen maritime inspirasjonsbilder

Drømmer om sommer, varme dager og lyden av bølger mot båtripa. Late dager på en øy helt for seg selv, motorduren fra båten og følelsen av varm sand under føttene. Lette klær med maritime vibber. Roen og latskapen. Maten og musikken. Saltvannshåret og brunfargen. Den blendende sola og svingende hengekøyer. Vårsolen får det til å krible i magen etter sommer!

#sommer #inspo #mote #trender #2015 #maritim

3 antrekk inspirert av Giambattista Valli

Giambattista Valli sin vår/sommer-kolleksjon var en fantastisk, elegant farge-eksplosjon. Store skjørt, elegante linjer og masse blomster - høres ut som en beskrivelse av alt en jente kan drømme om! Kolleksjonen var slående vakker, til tross for at antrekkene kanskje hadde vært litt mye til hverdags er de utrolig elegante og flatterende. For de som ikke har kolleksjonen hengende i klesskapet har jeg funnet noen alternativer. Jeg har blitt inspirert av 3 ganske enkle antrekk fra kolleksjonen og plukket ut noen hverdagslige antrekk utifra det.

Kjole: Nelly Sko: Revolve Clutch: Tory Burch

Kombiner en blomstrete kjole med høye heler og en clutch.Clutch: Revolve Sko: Zara Hårbånd: Nelly Kjole: Revolve

Blomstrete kjole, hårbånd med sløyfe, en enkel clutch og noen lekre sorte heler.

Topp & Skjørt: Nelly Vest: Net-a-porter Veske: Zalando

Til slutt en elegant drakt med blomster, hvit vest og en stilren veske.

 #mote #catwalk #runway #giambattistavalli #trend #vår #inspo

Nytt treningstøy til våren

I dag har jeg funnet et hav av fint treningstøy som har kommet inn i butikkene. Nå som det er så fint ute frister det kanskje oftere å ta en kjapp gåtur eller joggetur. Her er mine fargerike og sporty favoritter fra vårmoten 2015:

LINK: Thights, Jakke, Sko, Topp

LINK: Thights, ToppLINK: Topp, Topp

 #treningstøy #vår #2015 #mote #vårmote #fitness #livsstil #trening #friluftsliv

Blått

Blå vegger, blå bilder, blå bord - blått er flott! Blå er en farge mange er glad i og i det siste har det blitt populært på interiørfronten. De duse blåtonene skaper ro. De klare blåtonene gir et rent og behagelig inntrykk. Blått er tidløst. Finn roen i disse inspirasjonsbildene med blått...


#interiør #blått #hus #hjem #mote #trend

Ukens Trend - Denim

Ukens trend er denim. Folk i heltrukket denim dukker stadig opp på instagram og nett generelt. Det er en avslappet og enkel stil som passer perfekt til hverdags og kan styles på mange måter. Denim er noe de fleste kler og derfor er det ikke så rart at denne trenden har slått an. Mange kombinerer denimskjorten med jeans, men her kan man jo også gå for denim-kjoler og skjørt. Det er også fint å kombinere en underdel i denim med en blå lettere overdel, som en pen bluse. Enkle tilbehør og røde negler i kontrast passer fint til denim-trenden. Gå for en litt rufsete og tilfeldig frisyre som et lett bølget hår. Kombiner denim-trenden med naturlig sminke, som også er midt i motebildet! Legg litt farge på kinn og lepper for å friske opp ansiktet. Denne trenden kan brukes utover våren med jeans og passer perfekt til sommerbrun hud med shorts og skjørt. Her kommer litt denim-inspirasjon...


#trend #mote #denim #sminke #foto

Vårmote - Farger

På en mandag er det alltid greit med litt inspirasjon for å få igang tankegang, fantasi og motivasjon. Dagens inspirasjons-tema er farger! Våren er fargenes tid. Blomster begynner å stikke seg frem i veikantene. Butikkhyllene fylles med pasteller og friske farger. Endelig er det klart for lange lyse dager! Det er ikke så mye som skal til for å sprite opp et antrekk og et ansikt. Bruk ulike farger til å skape nye uttrykk og finn fargene som kler deg best. Det vil gjøre mye for å lyse opp ansiktet og gi en naturlig utstråling. På tide å drømme seg vekk i fargerike bilder:
#mote #stil #trend #vår #farger #foto

Christina Fostad Moe hits