FORSIDEN ANTREKK LIVSSTIL MAT MOTE FØLG SHOP

mai 2015

3 antrekk fra 3 stilikoner

Olivia Palermo, Gigi Hadid og Kendall Jenner anses som noen av dagens største stilikon og er moteforbilder for mange jenter. De er stilsikre damer som kan kunsten å kle seg for enhver anleding. Dagens inspirasjon får du nettopp derfor fra disse tre moteikonene. 

Olivia Palermo ser ut til å få det meste til å matche enten det kommer til miksing av mønstre, farger eller tekstiler. Hun får antrekkene sine til å se komfertable og avslappet ut, men samtidig alltid feminine og elegante.

Gigi Hadid har en ungdommelig og kul stil og finner alltid antrekk som får hun til å se selvsikker og moderne ut.Kendall Jenner har en avslappet og klassisk stil, ofte går det i sort eller hvitt. Over ser dere noen elegnte antrekk med hvitt, rosa og beige. Her er Kendall flink til å bryte opp antrekkene med enten en veske i sprek farge eller behagelige joggesko til en feminin bukse.

Granola med havre og gresskarkjernerDagens oppskrift er en smakfull granola med havre, gresskarkjerner og rosiner. Når havren blir ristet og gylden får den en fantastisk smak og trenger i grunnen ikke stort mer enn litt honning på seg. Det enkle er ofte det beste, her trenger du kun 3 gode hovedingredienser så er du langt på vei mot en sprø og sunn frokostgranola. Du kan selvfølgelig tilsette hva du vil, men utgangspunktet er en veldig god start.

Ingredienser:

 

6 dl havregryn

1 dl gresskarkjerner

5 ss honning

1 ss sukrin gold

1,5 ss mandelmel

5 ss olje (solsikke)

En klype salt

 

Rosiner

 

Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Bland alt det tørre untatt rosiner. Rør inn olje og honning i blandingen og spre det hele utover på en kledd bakeplade. Stek blandinen i ca.10 minutter og rør innimellom for å unngå at det ytterste blir svidd. Etter 10 minutter skrur du av ovnen og setter døren på gløtt, la granolen tørke litt i ovnen før du tar den ut til avkjøling. Etter at blandingen er avkjølt kan du tilsette tørket frukt som rosiner, bananer, tranebær ovs. 

Feels Like Summer

Hei der! I dag har jeg på meg en kjole fra Dorothy Perkins. Den perfekte sommerkjolen på varme dager og for et herlig sommervær vi fikk i dag! Ønsker dere alle en fin kveld videre og en flott pinsehelg.

Mandelkjeks med kokos og dadler

Hvis du har lyst på en litt sunnere snacks bør du teste ut disse små mandeljeksene. De får en sprø utside og en myk kjerne. Oppskriften kan du variere ved å bytte ut dadler med mørk sjokolade, solsikkefrø eller tranebær for eksempel. 

Sunne mandelkjeks med kokos og dadler:

1,5 kopp mandelmel

1 ss kokosmel

2 ss revet kokos

½ ts natron

½ ts salt

¼ kopp smeltet kokosolje (ca 3 ss) 

¼ kopp most banan (ca ½ stor banan)

3 ss agavesirup

2 dråper stevia vanilje

4 dadler i biter

 

Bland sammen alt det tørre untatt dadler. Mos banan i et litermål og tilsett kokosolje til du har ½ kopp. Rør inn agavesirup og vaniljedråper. Rør det våte inn i det tørre og vend til slutt inn dadler. Bruk en liten scoop/isskje til å forme runde boller. Oppskriften gir ca. 13 små kjeks. Stek på 175 grader i 10 min til gyldenbrune. Press overflaten lett ned med en gaffel etter at du har tatt de ut av ovnen. Avkjøl litt på bakeplaten før du har de over på rist.

17. mai Frisyrer

Nasjonaldagen nærmer seg med stormskritt og en dag med fest og feiring krever en velstelt manke. I dag kommer litt inspirasjon til frisyrer som passer fint for alle som skal ha på seg bunad og for de som ikke skal. 

Selv gikk jeg for denne frisyren (bildet under) i fjor. Krøller som jeg festet med hårnåler. Inspirasjon fikk jeg fra 20- og 30-tallets mange elegante oppsatser. 

En annen elegant og klassisk frisyre er de store hollywood-bølgene på bildet under.

Eller gjør som jeg har gjort på bildet under og bruk en stor krølltang til å lage myke bølger.Ellers passer jo en flettekrans perfekt til bunaden...

En annen elegant oppsats...Og til slutt en rask og lettvint oppsats med en tilhørende oppskrift på hvordan du kan få den til:

Hvilken frisyre går du for i år?

Maritime Måneder

Nå som den varme sommeren nærmer seg og solen titter frem er det på tide å finne frem alt som er av maritime plagg i garderoben. Da passer det fint med litt inspirasjon til hvordan man kan bruke de enkle, men smarte nøkkelplaggene. Den maritime stilen er avslappet og passer perfekt til lange sommerdager. De blå nyensene kler de fleste og det passer straks med en båttur når man får på seg noen striper. 

Enkle blazere og jakker i marineblått er fine sommerjakker som passer godt i kjølig vind.

Den klassiske t-skjorten med striper er perfekt å slenge over jeansen eller shorts på hverdager slik som Miranda Kerr har gjort på bildet over.

Her er Kate Upton i stilig positur med et klassisk dressantrekk med stripete blazer.

Lette og flagrende plagg som dette kule settet over er fint til varme vårdager. Når sommerdagene kommer kan buksen og genseren skiftes ut med en lang kjole.

Til slutt den praktiske genseren med striper, her fra Michael Kors. Nok et supert plagg til jeans og shorts. 

Flere som er klare for maritime måneder?

#mote #trend #stil #2015 

hits