FORSIDEN ANTREKK LIVSSTIL MAT MOTE FØLG SHOP

Antrekk

Antrekk: StrandturDet er få plasser det er bedre å tilbringe sommeren enn på stranden! Her har jeg på meg topp fra Bik Bok, bukse fra Top Shop og sandaler fra Zara. 

Antrekk: PlisseBluse: Zara

Skjørt: Asos

Sko: DNA

Antrekk: JuliHei! Håper dere har hatt en fin start på den nye sommermåneden. Her har jeg på meg genser fra Bik Bok og bukse fra Zara.

Nå er det bare å nyte sommeren i finværet, ha en fin dag!

Antrekk: Sort-Hvitt

God morgen! I dagens antrekk har jeg på meg topp fra Asos, skjørt fra Bik Bok, armbånd fra Hermès og sko fra Bianco.

Ha en fin dag!

Pastell vegger

Hei! Her får dere gårsdagens antrekk presentert foran et par svenske pastellvegger. Jeg har på meg bluse og sko fra Zara, Bukse fra Mango og Cardigan fra Tory Burch. Vesken er fra Sophie Hulme og Solbrillene fra Ray Ban. 

Ha en fortsatt fin dag!

- Christina

SommerfølelsenKjole fra Lindex.

Antrekk: Matchende
Dagens antrekk! Fant en matchende båt som måtte bli med på bildene i dag. Jeg har på meg Topp fra Mango, bukse fra TopShop og jakke fra COS. Skoene er fra Zara og Vesken fra Sophie Hulme.

- Christina

Klassisk

Hei der! Håper dere har hatt en fin dag. Vi nærmer oss helg igjen og kan igjen roe ned å slappe av et par dager. Her i Tønsberg er badelivet i gang for fullt og mange har sikkert startet ferien sin. Denne sommeren gleder jeg meg til å tilbringe i Norge. Jeg har inntrykk av at vi nordmenn er flinke til å reise ut av landet når finværet kommer. Selv elsker jeg den norske sommeren og føler jeg nesten har gått litt glipp av den de siste årene mens jeg har vært ute på reise. Det er jo så vakkert i dette landet så denne sommeren vil jeg bruke til å kose meg her. Det er jo ofte ikke så mange uker hvor finværet står på for fullt. Da må man sørge for å være på plass når det ankommer. Jeg var riktig nok på en ukes kjøretur/telttur gjennom deler deler av landet i fjor også da, men jeg gikk uheldigvis glipp av den fineste uken i fjor da jeg tilbrakte den med malekosten i hånden på kjøkkenet. For min del blir det i år en kjøretur til Bergen og helt sikkert mange båtturer med mye bading og soling.

Over til dagens antrekk. Jeg har på meg genser og skjørt fra BikBok. Skoene er fra Bianco. Jeg har fått veldig hekta på beige, hvitt og rosa i det siste. De duse og lette fargene er jo så fine nå til sommeren. 

Sankthans AntrekkHei! Håper dere hadde en fin kveld i går. Selv tilbrakte jeg kvelden ved sjøen og så på alle bålene langs vannkanten. Jeg hadde på meg Topp fra Zara, shorts fra Mango og hatt fra PacSun.

BlåMin favorittfarge og mange andres...blå! Her har jeg på meg bukse fra Dr. Denim og genser fra Mango. Skoene er fra Svea og skjerfet fra Holzweiler.

Sommerkjoler

Nå som det endelig har blitt varmere er det på tide å finne frem sommerkjolene. Kanskje få tak i noen nye også? I dag har jeg på meg sommerkjole fra Twist & Tango. 

Det er få plagg som er mer behagelige på varme sommerdager enn en lett kjole man bare kan hoppe i og så er man påkledd!

Her er noen kjoler fra Christina Pell (Trykk på bildet for å komme til butikken)

Shop Twist & Tango: Andre fine sommerkjoler:www.christinapell.com

Antrekk

Hei! Håper dere har hatt en fin helg (og for noen sommerferie) så langt. I dag har jeg på meg bluse fra Zara, skjørt fra Mango og ballerinasko fra Bianco.

Antrekk: Sjøsiden

Hei! Håper dere har hatt en fin helg og en god start på denne nye uken. Endelig kan vi kle oss i litt sommerlige klær. Nå som varmen kommer snikende passer det fint med lyse og lette plagg.  I dag har jeg på meg et helhvitt antrekk fra Zara. 

Antrekk: Naturlige Nyanser

Grønt er skjønt. Ute spirer og blomstrer det for fullt, nesten som aldri før. Sommervarmen må vi visst vente litt på, enn så lenge. I dag har jeg på meg Genser fra nettbutikken min ChristinaPell.no, bukse fra Mango og Jakke fra H&M

Nettbutikken åpnes snart, så følg gjerne med på instagram @christinapellofficial og facebook: https://www.facebook.com/christinapellofficial

Ha en fin kveld!

Polo Match AntrekkDagens antrekk hadde jeg på meg da jeg var på polokamp i London. Kjolen er fra Warehouse, ballerinaene er fra Topshop og armbåndet fra Hermès. Den sommergule kjolen passet perfekt på en varm dag med mye sol og mange timer i parken. Skal du til London kan jeg også anbefale en tur på polokamp, en morsom opplevelse og veldig spennende å se på hester i full fart, selv for de som kan lite om sporten.

Ha en fortsatt fin kveld!

#antrekk #mote #reise #london

Feels Like Summer

Hei der! I dag har jeg på meg en kjole fra Dorothy Perkins. Den perfekte sommerkjolen på varme dager og for et herlig sommervær vi fikk i dag! Ønsker dere alle en fin kveld videre og en flott pinsehelg.

Antrekk: Lovely LaceI dag har jeg på meg blondeskjørt og topp fra Misha Collection og en bluse fra Miss Selfridge Øredobbene er fra Zara og skoene fra A Pair.

#antrekk #mote #vår #2015 #trend #stil #foto

Night OutHei! Håper dere har hatt en fin påskeferie. Her er mitt siste påskeantrekk. Jeg har på meg en kjole fra christinapell.no og en bluse fra COS. Den lille vesken er fra Michael Kors og skoene fra Högl. Ha en fortsatt fin kveld!

#antrekk #foto #mote #stil #trend #vår 

Antrekk - PåskeI dag har jeg på meg genser og kåpe fra Zara, en blazer fra H&M og en fantastisk behagelig bukse fra Armani Jeans. Vesken er fra Sophie Hulme. Ønsker dere alle en herlig påske!

#antrekk #mote #stil #påske

Blue Moon

Genser: Mango / Skjorte og bukse: H&M / Sko: A pair

Her er dagens antrekk. En blå skjorte kombinert med en blå genser og en mønstret bukse. Til antrekket har jeg gått for noen elegante sko fra A pair. Et supert hverdags-antrekk.

#antrekk #mote #stil #trend 

BLEND IN

Bluse: Monki / Bukse: H&M / Veske: Sophie Hulme / Skjerf: Malene Birger / Sko: Zara

I dag har jeg på meg en kamelfarget bluse, kombinert med sorte vide bukser og silkeskjerf fra Malene Birger. En praktisk og enkel veske fra Sophie Hulme som står til skoene fra Zara. Jeg gikk for røde lepper og negler sammen med smykker jeg har arvet av min farmor. Det er alltid hyggelg å kunne bruke noe fint med litt historie bak!

#mote #antrekk #stil #klassisk #vår 

Christina Fostad Moe hits