FORSIDEN ANTREKK LIVSSTIL MAT MOTE FØLG SHOP

Granola med havre og gresskarkjerner



Dagens oppskrift er en smakfull granola med havre, gresskarkjerner og rosiner. Når havren blir ristet og gylden får den en fantastisk smak og trenger i grunnen ikke stort mer enn litt honning på seg. Det enkle er ofte det beste, her trenger du kun 3 gode hovedingredienser så er du langt på vei mot en sprø og sunn frokostgranola. Du kan selvfølgelig tilsette hva du vil, men utgangspunktet er en veldig god start.

Ingredienser:

 

6 dl havregryn

1 dl gresskarkjerner

5 ss honning

1 ss sukrin gold

1,5 ss mandelmel

5 ss olje (solsikke)

En klype salt

 

Rosiner

 

Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Bland alt det tørre untatt rosiner. Rør inn olje og honning i blandingen og spre det hele utover på en kledd bakeplade. Stek blandinen i ca.10 minutter og rør innimellom for å unngå at det ytterste blir svidd. Etter 10 minutter skrur du av ovnen og setter døren på gløtt, la granolen tørke litt i ovnen før du tar den ut til avkjøling. Etter at blandingen er avkjølt kan du tilsette tørket frukt som rosiner, bananer, tranebær ovs. 

Én kommentar

Postet av: Anette
Dato: 24.05.2015 Klokken: 18:31 - http://byanette.blogg.no


Det såg utrolig godt ut:)

Skriv en ny kommentar





Bloggen skrives av Christina Fostad Moe
hits